BEHANDLINGAR & KURSER

MASSAGE

Att få massage är oftast en väldigt avkopplande och behaglig upplevelse. Det kan också upplevas som en slags träning för kroppen, då vi ofta har spända muskler som behöver mjukas upp och stretchas ut. Här på Ecologen kan du välja mellan flera olika massagebehandlingar, som anpassas efter kundens behov. Boka din behandling via bokadirekt.

MEDICINSK

ANSIKTSREFLEXOLOGI

Liksom i fötterna har vi reflexzoner i ansiktet som vi behandlar i den medicinska ansiktsreflexologin. I motsats till zonterapi på fötterna upplevs ingen smärta i zonerna här om det finns obalanser eller överbelastning i kroppen. Medicinsk ansiktsreflexologi är en mycket behaglig och välgörande behandlingsform som strävar efter att behandla besvär genom att stimulera kroppens egna läkningsprocesser. 

KINESISK MEDICIN

Kinesisk Medicin grundar sig I ett annat tankesätt. I västvärlden har vi för stor acceptans för vissa hälsorelaterade tillstånd. Jag anser till exempel att smärta aldrig är acceptabelt. Det är aldrig normalt. Det betyder att något är ur balans i kroppen. Adinda samarbetar med sina patienter för att inte bara bota symtomen (smärtan), utan för att också hitta källan till besvären.
HYPNOTERAPI

Hypnoterapi är egentligen en mental avslappning, där även en kroppslig avslappning förekommer. I denna avslappning är du helt medveten. Samtidigt har du mycket lättare att ta fram minnen och känslor från till exempel barndomen. Vill du sluta röka, snusa, slippa en fobi? Vill du hantera ett trauma, stress, rädslor? Då är denna terapi perfekt för dig.

Boka din behandling med Alexander på Herold Communication. Du kan få behandling på plats eller på distans.

ZONTERAPI

Behandling med Zonterapi påverkar hela kroppen; både organ, muskler, skelett och olika kroppssystem. Under behandlingen utsätter man punkter under fötterna, i händerna, på ansiktet och öronen för olika tryck, och stimulerar kroppens egna självläkning genom att trycka på olika reflexpunkter.

Ylva på ZomaTherapy erbjuder fantastiska behandlingar.

COACHSAMTAL

Behöver du vägledning, stöd och coachning? Kanske du går igenom något som känns utmanande i livet just nu. Svårt att veta vilka steg du ska ta framåt eller hur du ska hantera din nuvarande situation. Jag är utbildad socionom med mångårig yrkeserfarenhet och flera påbyggnadsutbildningar bla inom kris. Jag använder mina yrkeserfarenhet och vägleder intuitivt i mina coachsamtal.

AKUPUNKTUR

Akupunktur är en form av Traditionell Kinesisk Medicin (TKM) som snabbt bryter ny mark i västvärlden. Trots att nålar används så är behandlingen relativt smärtfri.

Söker du ett naturligt sätt att läka, eller saknas det behandling för dina besvär inom den traditionella sjukvården? Då kan akupunktur och örtmedicin vara ett alternativ för dig.

Önskar du behandling utan nålar så finns alternativ för det. Boka din behandling hos Adinda på The Health Station.

NLP & COACHNING

NLP står för Neuro Lingvistisk Programmering. NLP består av massa olika processer och metoder som alla har ett syfte med att modellera framgång. Det betyder att NLP bygger på att man har modellerat framgångsrika människor och sedan lärt ut deras strategier. Effekten är att andra kan med hjälp av NLP uppnå samma framgångsrika resultat. Detta i kombination med coachning är otroligt kraftfullt och är det sätt jag jobbar på.

REIKI

Reiki- är energibehandling som hjälper din kropp att aktivera sin egen förmåga till läkning både fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. Reiki arbetar för att frigöra blockeringar och spänningar i ditt energisystem. Reiki är en erkänd behandlingsform och har i Sverige i dag fått godkännande som behandling, för ditt friskvårdsbidrag.

KAIRON REFELXOLOGI

Reflexologi / zonterapi grundar sig på principen att det finns zoner eller reflexpunkter som står i förbindelse med varje anatomisk del i kroppen. Om det finns en obalans eller överbelastning i en kroppsdel visar det sig i reflexzonen som smärta.

Förutom foten arbetar en Kaironreflexolog med zoner på hela benen, öra, ansikte, kranie och kroppen som helhet.

Välkommen att boka tid hos Christin om detta låter intressant.

SMÄRTLINDRING

Den metod Adinda använder på The Health Station innebär upp till 80% smärtlindring - omedelbart- redan vid första behandlingen. Denna metod kräver färre behandlingar än klassisk akupunktur och resultaten är häpnadsväckande.

Du kan vara påklädd, du kan sitta istället för att ligga ned om du föredrar det, och inga nålar sätts i det område smärtan kommer ifrån. Nålar sätts bara på områden där det inte gör ont.

EFT

EFT (Emotional Freedom Techniques) är en form av akupressur som används för att lösa upp emotionella blockeringar. Detta är en direktverkande teknik som börjar lösa upp känslotillståndet från första tappningen,

och tar inte lika lång tid som vissa hypnoterapi sessioner. Man kan använda det på allt, som till exempel stress, blir av med sitt godissug, rädslor och ilska. Det hjälper även vid PTSD.

Ecologen

KURSER

Certifierad NLP Practitioner

Hypnos Diplom Utbildning

Snus & Rökavväjning

NLP Ledarskaps Verktygslåda